Is je beltegoed (bijna) op en wil je dringend iemand spreken? SMS dan gratis het 06-nummer van de persoon die jou moet terugbellen naar 8008. Wij sturen hem of haar jouw nummer, met het verzoek om jou te bellen, helemaal GRATIS!
SMS [Tel. nr.] naar 8008

Wat je krijgt

 

Je kunt op een dag vier gratis Bel-me-smsjes aanvragen en aan een vriend of familielid sturen. Wij sturen je een GRATIS bericht met de bevestiging dat je Bel-me-sms aanvraag is verwerkt en is verzonden naar je vriend of familielid.

Zie voorbeeld hieronder. “ Je gratis Bel-me-sms van 8008 is verstuurd. Dank u voor uw gebruik van de service. Deze Bel-me-sms-service is een samenwerking van 8008 en operators . ”
Wat ontvangt mijn vriend of familielid? Je vriend of familielid ontvangt een GRATIS Bel-me-sms verzoek zoals in het voorbeeld hieronder. “ Ik wil je graag spreken maar mijn beltegoed is bijna op. Wil je me bellen op mijn nummer 0638534761 Dit is een gratis Bel-me-sms van 8008 ”
Je nummer is gemarkeerd, zodat je vriend of familielid kan klikken op de link waardoor ze direct terug kunnen bellen. Als je telefoonnummer in hun adresboek is opgeslagen is in het inkomende bericht jouw naam vermeld.