Is je beltegoed (bijna) op en wil je dringend iemand spreken? SMS dan gratis het 06-nummer van de persoon die jou moet terugbellen naar 8008. Wij sturen hem of haar jouw nummer, met het verzoek om jou te bellen, helemaal GRATIS!
SMS [Tel. nr.] naar 8008

Over de dienst

 

Welkom bij de GRATIS Bel-me-sms dienst voor prepaid mobiele bellers in Nederland. Deze GRATIS dienst wordt je aangeboden door mGage samen met T-Mobile, Vodafone, Tele2 en KPN/Telfort.

Wat houdt de dienst in?

Met de Bel-me-sms dienst van 8008 kan je GRATIS sms bericht verzoek sturen aan een vriend of familielid en hen vragen je te bellen. Dit kan ongeacht bij welke mobiele provider jij of degene die je vraagt om jou te bellen zit en ongeacht of je beltegoed hebt of niet.

Jazeker, je kunt met deze dienst elke dag GRATIS Bel-me-smsjes versturen, zelfs zonder beltegoed (max. 4 per dag). Met de Bel-me-sms dienst van 8008 kunnen scholieren, studenten en mensen met een beperkt budget veilig en eenvoudig in contact blijven met hun familie of vrienden, zonder dat ze de kosten hebben van een telefoongesprek of van een SMS bericht.

Er zijn geen verborgen kosten, geen abonnementskosten en geen overige kosten noch voor de persoon die de het Bel-me verzoek stuurt noch voor de persoon die het Bel-me verzoek ontvangt. Als de ontvanger van de SMS beslist om je terug te bellen dan geldt zijn normale tariefplan.

GRATIS in dit geval dus echt helemaal GRATIS!

Wat is er GRATIS? Je kunt op een dag vier gratis Bel-me-sms aanvragen aan een vriend of familielid sturen. Wij sturen je een GRATIS bericht met de bevestiging dat je Bel-me-sms aanvraag is verwerkt en is verzonden naar je vriend of familielid.