Is je beltegoed (bijna) op en wil je dringend iemand spreken? SMS dan gratis het 06-nummer van de persoon die jou moet terugbellen naar 8008. Wij sturen hem of haar jouw nummer, met het verzoek om jou te bellen, helemaal GRATIS!
SMS [Tel. nr.] naar 8008

Hoe het werkt

 

Je bent een Nederlandse mobiele prepaidbeller en je wilt dringend spreken met een vriend of familielid, maar je hebt op dit moment weinig of geen beltegoed meer waardoor je het gesprek niet kunt voeren. Bel-me-sms service van 8008 lost je probleem op!!

Het is heel eenvoudig... en het is gratis

  • Ga naar de map ‘berichten’ op je mobiele telefoon en open een nieuw SMS bericht;
  • in het "naar" veld type je nummer 8008 in.
  • Ga naar het tekstveld van het bericht en tik het mobiele 06-nummer in van degene door wie je teruggebeld wilt worden.
  • Verstuur het bericht.
  • Je nummer is gemarkeerd, zodat je vriend of familielid kan clicken op de link waardoor ze direct terug kunnen bellen. Als je telefoonnummer in hun adresboek is opgeslagen is in het inkomende bericht jouw naam vermeld.

“8008 doet de rest”

Wat doen wij precies?

We sturen een Bel-me-sms verzoek naar het 06-nummer dat je hebt ingevuld. Zie het voorbeeld bericht hieronder.
“ Ik wil je graag spreken maar mijn beltegoed is bijna op. Wil je me bellen op mijn nummer 0638534761? Dit is een gratis Bel-me-sms van 8008 ”
Het bericht wordt op de telefoon van de ontvanger weergegeven met jouw mobiele nummer als afzender (en niet met de short code 8008 als afzender). We doen dit met behulp van slimme technologie genaamd dynamische OADC.

Wij sturen je bovendien een bevestiging van aflevering van je Bel-me-sms. Zie het voorbeeld bericht hieronder. “ Uw gratis Bel-me-sms van 8008 is verstuurd. Dank u voor uw gebruik vande service. Deze Bel-me-sms dienst is een dienst van 8008 samen met uw operator ”
Het bericht dat je stuurt naar de shortcode 8008 is GRATIS.
De boodschap die jouw contactpersoon ontvangt is GRATIS.

Alle latere telefoongesprekken worden afgerekend volgens het normale tariefplan van de beller. Zoals we al zeiden, deze service is GRATIS en je kunt vier GRATIS Bel-me-smsjes per dag versturen.

Als je meermaals op een dag probeert om de dienst te gebruiken, krijgt je een bericht zoals in het onderstaande voorbeeld. “ Sorry, je hebt vandaag al jouw gratis Bel-me-smsjes verstuurd. Morgen mag je er weer versturen ”